Vi er her for deg!
Ingen handler bil hver dag.  Kjøp av bil, enten det er ny eller brukt bil, er ikke som å handle melk og brød. For de fleste av oss er det en begivenhet og noe man gleder seg til, enten man har et entusiastisk eller mere praktisk forhold til bil så er det å kjøpe bil en stor og avgjørelse.

For nordmenn flest er bilen viktig, derfor synes vi som jobber hos Moss Bilsenter at du som kunde skal føle deg like mye hjemme hos oss som kunde som det vi som ansatte gjør. Vårt mål er at våre kunder skal være våre beste selgere, siden de som er fornøyd gjerne forteller dette videre til sine venner, familie og bekjente.

Vi er en liten og veldrevet forhandler der du som kunde lett skal kunne føle deg hjemme og være på fornavn med oss som jobber her. Vi er kun 14 ansatte og veldig mange av våre kunder gjennom mange år kjenner dem fleste som jobber her. Vi har lite utskiftninger av personalet og har mange ansatte som har vært her i over 20 år.

Vårt hovedmål er å trives på jobben, for trives vi på jobb er det mye lettere for deg som kunde å få det du har krav på, nemlig god service og god kundebehandling, enten  det gjelder bilkjøp eller service og reparasjon på bilen din.

Så derfor sier vi det enkelt - vi er her for deg!

Ansatte ettermrked